Tam Metin Kitabı ve Uluslararası Kitap Hakkında

Değerli Katılımcılar,

3-5 Ekim 2019 tarihleri arasında, Üniversitemiz İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Sosyal Bilimlerde Kritik Tartışmalar Kongresi’ne (The 2nd International Conference on Critical Debates in Social Sciences-ICCDSS) göstermiş olduğunuz ilginiz ve desteğiniz için teşekkürlerimizi sunarız.

Sunulmuş olan tam metin bildirilerinizi, iduiccdss@gmail.com e-posta adresine, konu bölümüne tam metin, isim-soyisim ve bildiri alanını da belirterek en geç 17 Kasım 2019 tarihine kadar göndermenizi istirham ederiz.

Uluslararası kitap bölümü olarak basılacak genişletilmiş bildiriler, İngiltere-Londra merkezli Frontpage Puplications tarafından elektronik kitap olarak basılacaktır. Kitap basım tarihi olarak en geç 20 Aralık 2019 olarak hedeflenmektedir. Bölümlerin ise en geç 10 Kasım 2019 tarihine kadar iduiccdss@gmail.com e-posta adresine, konu bölümüne kitap bölümü, isim-soyisim ve kitap bölümü alanını da belirterek gönderilmesi rica olunur. Kitap bölümleri editör onayı ile basılacak olup, “proofing a document (belge doğruluğunu teyit)” belgesi talep edilmektedir.

Çoğunlukla davet edilenler başta olmak üzere bazı makaleler, Editör tarafından derhal ele alınmakla birlikte, genel olarak makaleler kör incelemeye yönlendirilebilir ve son kabul için gerekli değişiklikler için yazar(lar)a geri gönderilebilir.

Tam metin ve uluslararası kitap bölümü yazım kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiler önceden toplanmış olan taleplerinize istinaden ilgillilerin e-posta adreslerine iletilecektir.

Saygılarımızla.